Panliten babagan Pola Anyar Perusahaan Bakal Dadi Kesimpulan sing Sukses

Kami khusus memproduksi sarung sofa/sarung kursi/karpet dan taplak meja.Produk kita uga kalebu tekstil rumah tangga lan produk liyane.We are customer-oriented lan terus nggawe nilai tambahan kanggo pangguna pungkasan.Sanajan produk utama kita wis diekspor terus menyang Eropa, Amerika Serikat lan Australia sajrone rolas taun kepungkur ...

Tekstil HuiEn - 9
Tekstil HuiEn - 7
Tekstil HuiEn - 8

NanTong Huen Textile Co., Ltd. duwe tim profesional, efisien, biso dipercoyo lan dipercaya ing r&d, produksi, transportasi lan merek.Kita apik kanggo ngilangi wates desain, ngrusak antagonis ide, ngrusak mitos sing tekstil omah lan tutup sofa wis boten apa karo.

Sarung sofa sing cocok bisa nggawa perasaan anyar saka sofa lawas, utamane kanggo tutup sofa kanthi tokoh sing luwih lawas, nduweni efek elongated lan luwih dhuwur.Pilih saka kain alus sing nyaman kanggo tutul, kain-loropaken kulit, kain colored lan ngarep werna kontras karo print 3D ing ngarep.Nganyarke sofa lawas menyang tingkat anyar uga dadi sorotan saka tutup sofa iki.Desain pita elastis saka tutup sofa ndadekake tutup sofa luwih padhet lan telung dimensi, nggawe sofa lawas katon anyar, lan menehi sofa anyar pangayoman sing paling apik.

Pola kain cetha lan lapisan sing béda.Gaya retro katon maneh.Pay manungsa waé kanggo kualitas, fokus ing gaya, lan nggawa estetika beda.Rincian cerdas nuduhake kaendahan produk tekstil omah tradisional.Ora preduli kapan lan ing ngendi sumunar.Welcome pitakonan Panjenengan.Yen grafik ukuran kita ora nyukupi kabutuhan sampeyan, olèh takon ing wektu kanggo nyedhiyani sampeyan karo conto selaras kanggo enrich urip.

Digabungake karo desain tailoring sing sampurna, ngowahi proporsi sofa, nggawe mode klamben saka sofa lawas, lan gabungke dekorasi warna sing padha karo hiasan, saliyane nyorot temperamen dekorasi omah, bisa rusak. raos serius lan depresi.Miturut cara, cocog karo proporsi kombinasi kanggo visual nuduhake kamar seksi lan elegan.


Wektu kirim: Jun-03-2022